- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Hogy milyen véletlenek vannak! Ugyebár én a ebben a posztban a lame_enc.dll-t használtam fel. A .dll-t 1szerűen csak leszedtem a netről. Aztán később a forráskódját felhasználva meg tudtam csinálni, hogy én magam állítsam elő a .dll-eket.
Aztán sztanozs ajánlotta a freac-ot. Most néztem szét kicsit jobban a freac oldalán. És megtaláltam ezt. Mit is látok itt a jobb alsó negyedben? Ezt:
Selected encoder: LAME MP3 Encoder v3.100
Az a helyzet, hogy a netről leszedett modulokat használják a kész programokhoz.
Ezt csak azért hoztam fel, hogy igazából már nem programozás van a legtöbb esetben, hanem csak ilyen kész(vagy félig kész) modulok felhasználása, összerakása. Ez aligha nevezhető programozásnak. Aztán persze az user-ek azt hiszik, hogy a kész programot teljes egészében egy cég készítette. Pl. amint itt az egyik "programozó" azt írja, hogy:Legfeljebb nem 500 K lesz a mérete, hanem 50 M. Kit érdekel?
Na ezt nem nevezném programozásnak... A programozás jó része csak átverés. Tisztelet a kevés kivételnek. Mert azért olyan is akad....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest