- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Raspberry Pi szerveren fut egy qbittorrent-nox ami ala raktam egy post scriptet, hogy kitakaritsa a letoltott anyagokbol a szemetet (nfo, txt, exe) ezzel nincs is gond mukodik szepen, viszont jo lenne ha at is nevezne a tartalmakat. Erre talaltam egy powershell-lel mukodo megoldast amit megprobaltam lefordittatni Linux szamara is ertelmezheto kodda de hibaval elszall. Ime a wines code#THIS PART CLEANS UP THE FILE NAMES #REMOVE DOTS get-childitem -recurse | dir -Filter *.mp4 | Rename-Item -NewName { $_.BaseName.replace('.',' ') + $_.Extension } get-childitem -recurse | dir -Filter *.mkv | Rename-Item -NewName { $_.BaseName.replace('.',' ') + $_.Extension } #SPACE OUT SEASONS AND EPISODES - UPPER CASE get-childitem -recurse | dir -Filter *.mp4 | Rename-Item -NewName { $_.BaseName.replace(' S01E',' S01 E').replace(' S02E',' S02 E').replace(' S03E',' S03 E').replace(' S04E',' S04 E').replace(' S05E',' S05 E').replace(' S06E',' S06 E').replace(' S07E',' S07 E').replace(' S08E',' S08 E').replace(' S09E',' S09 E').replace(' S10E',' S10 E').replace(' S11E',' S11 E').replace(' S12E',' S12 E').replace(' S13E',' S13 E').replace(' S14E',' S14 E').replace(' S15E',' S15 E') + $_.Extension } get-childitem -recurse | dir -Filter *.mkv | Rename-Item -NewName { $_.BaseName.replace(' S01E',' S01 E').replace(' S02E',' S02 E').replace(' S03E',' S03 E').replace(' S04E',' S04 E').replace(' S05E',' S05 E').replace(' S06E',' S06 E').replace(' S07E',' S07 E').replace(' S08E',' S08 E').replace(' S09E',' S09 E').replace(' S10E',' S10 E').replace(' S11E',' S11 E').replace(' S12E',' S12 E').replace(' S13E',' S13 E').replace(' S14E',' S14 E').replace(' S15E',' S15 E') + $_.Extension } #SPACE OUT SEASONS AND EPISODES - LOWER CASE NAMING TO UPPER CASE get-childitem -recurse | dir -Filter *.mp4 | Rename-Item -NewName { $_.BaseName.replace(' s01e',' S01 E').replace(' s02e',' S02 E').replace(' s03e',' S03 E').replace(' s04e',' S04 E').replace(' s05e',' S05 E').replace(' s06e',' S06 E').replace(' s07e',' S07 E').replace(' s08e',' S08 E').replace(' s09e',' S09 E').replace(' s10e',' S10 E').replace(' s11e',' S11 E').replace(' s12e',' S12 E').replace(' s13e',' S13 E').replace(' s14e',' S14 E').replace(' s15e',' S15 E') + $_.Extension } get-childitem -recurse | dir -Filter *.mkv | Rename-Item -NewName { $_.BaseName.replace(' s01e',' S01 E').replace(' s02e',' S02 E').replace(' s03e',' S03 E').replace(' s04e',' S04 E').replace(' s05e',' S05 E').replace(' s06e',' S06 E').replace(' s07e',' S07 E').replace(' s08e',' S08 E').replace(' s09e',' S09 E').replace(' s10e',' S10 E').replace(' s11e',' S11 E').replace(' s12e',' S12 E').replace(' s13e',' S13 E').replace(' s14e',' S14 E').replace(' s15e',' S15 E') + $_.Extension } #CLEAN UP get-childitem -recurse | dir -Filter *.mp4 | Rename-Item -NewName { $_.BaseName.replace(' ',' ').replace(' ',' ').replace(' ',' ').replace(' ',' ') + $_.Extension } get-childitem -recurse | dir -Filter *..mkv | Rename-Item -NewName { $_.BaseName.replace(' ',' ').replace(' ',' ').replace(' ',' ').replace(' ',' ') + $_.Extension } #REMOVE EVERYTHING AFTER EPISODE get-childitem -recurse | dir -Filter *.mp4 | Rename-Item -NewName { ($_.BaseName -creplace '(?<=S\d+ E\d+)\D.*') + $_.Extension } get-childitem -recurse | dir -Filter *.mkv | Rename-Item -NewName { ($_.BaseName -creplace '(?<=S\d+ E\d+)\D.*') + $_.Extension } exit
Ez pedig a Linux-os: (mar a sajat eleresekkel)#!/bin/zsh# Elérési útvonalakmovies_path="/mnt/PiDrive1/Movies"tv_shows_path="/mnt/PiDrive1/TV Shows"# REMOVE DOTS - MP4find "$movies_path" -type f -name "*.mp4" -execdir zmv '(*).(*.mp4)' '$1 $2' \;find "$tv_shows_path" -type f -name "*.mp4" -execdir zmv '(*).(*.mp4)' '$1 $2' \;# REMOVE DOTS - MKVfind "$movies_path" -type f -name "*.mkv" -execdir zmv '(*).(*.mkv)' '$1 $2' \;find "$tv_shows_path" -type f -name "*.mkv" -execdir zmv '(*).(*.mkv)' '$1 $2' \;# SPACE OUT SEASONS AND EPISODES - UPPER CASE - MP4find "$movies_path" -type f -name "*.mp4" -execdir zmv '(* S[0-9]E[0-9]*)' '$1 E$2' \;find "$tv_shows_path" -type f -name "*.mp4" -execdir zmv '(* S[0-9]E[0-9]*)' '$1 E$2' \;# SPACE OUT SEASONS AND EPISODES - UPPER CASE - MKVfind "$movies_path" -type f -name "*.mkv" -execdir zmv '(* S[0-9]E[0-9]*)' '$1 E$2' \;find "$tv_shows_path" -type f -name "*.mkv" -execdir zmv '(* S[0-9]E[0-9]*)' '$1 E$2' \;# SPACE OUT SEASONS AND EPISODES - LOWER CASE NAMING TO UPPER CASE - MP4find "$movies_path" -type f -name "*.mp4" -execdir zmv '(* s[0-9]e[0-9]*)' '$1 E$2' \;find "$tv_shows_path" -type f -name "*.mp4" -execdir zmv '(* s[0-9]e[0-9]*)' '$1 E$2' \;# SPACE OUT SEASONS AND EPISODES - LOWER CASE NAMING TO UPPER CASE - MKVfind "$movies_path" -type f -name "*.mkv" -execdir zmv '(* s[0-9]e[0-9]*)' '$1 E$2' \;find "$tv_shows_path" -type f -name "*.mkv" -execdir zmv '(* s[0-9]e[0-9]*)' '$1 E$2' \;# CLEAN UP - MP4find "$movies_path" -type f -name "*.mp4" -execdir zmv '(* *)' '$1 $2' \;find "$tv_shows_path" -type f -name "*.mp4" -execdir zmv '(* *)' '$1 $2' \;# CLEAN UP - MKVfind "$movies_path" -type f -name "*.mkv" -execdir zmv '(* *)' '$1 $2' \;find "$tv_shows_path" -type f -name "*.mkv" -execdir zmv '(* *)' '$1 $2' \;# REMOVE EVERYTHING AFTER EPISODE - MP4find "$movies_path" -type f -name "*.mp4" -execdir zmv '(* S[0-9]E[0-9]*)(*)' '$1' \;find "$tv_shows_path" -type f -name "*.mp4" -execdir zmv '(* S[0-9]E[0-9]*)(*)' '$1' \;# REMOVE EVERYTHING AFTER EPISODE - MKVfind "$movies_path" -type f -name "*.mkv" -execdir zmv '(* S[0-9]E[0-9]*)(*)' '$1' \;find "$tv_shows_path" -type f -name "*.mkv" -execdir zmv '(* S[0-9]E[0-9]*)(*)' '$1' \;viszont annak ellenere, hogy az
autoload zmvbe van allitva a.zshrcfajlba (onnalloan el is indul) a scriptet lefuttatva ezt a hibauzetet kapom:find: ‘zmv’: No such file or directorySzerintetek miert nem mukodik?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- OLED monitor topic
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- TCL LCD és LED TV-k
- Fűnyíró topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest