Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Nincs megállás akkuméretben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
Egy kis segítséget kérnék. Felraktam a Visual Studio 2022-t, letöltöttem vcpkgt, meg egy kisebb projectet GitHubról. Build után megjelent a project .dll formában a helyén. OK.
Ezután átírtam egy útvonalat szabályozó változót a projectben, hogy máshova kerüljön a .dll. Na, ezt nem kellett volna, mert ettől a CMake megdöglött. Most ott tartok, hogy gyakorlatilag nem találja a Visual Studio a CMake-et, vagy egyik a másikat. Mindegy is. Azóta ugyan átraktam egy másik helyre a vcpkg-t, de frissítettem a környezeti változót (le is kérdeztem parancssorban, jó), viszont valamiért a régi helyre mutat a Visual Studioban (ahol eredetileg is rossz volt).
A lényeg: újra kellene generálni az egész környezetet, amit első futtatásnál automatikusan megcsinált a Visual Studio. Hátha akkor helyre rázódnak az útvonalak. Ezt viszont nem tudom, hogyan lehetne megoldani. Átnéztem fél tucat MS dokumentációs oldalt, Stack Overflowt, ChatGPT-t is megkérdeztem, semmi eredmény.
Hogyan lehetne újra generálni az egész Visual Studio környezetet? Már azon kívül, hogy nyom nélkül letakarítom a gépről, majd újra telepítem.Szerk: Lehet, hogy megoldódott. Miután ezt megírtam, rátaláltam a dokumentáció Repair Visual Studio című cikkére. Most tart 45%-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG OLED55C21LA
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest