Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
dabadab #19489 üzenetére
Mind a kettő
Az a file formátum jegyzék egymásra hajigált darabok. Gyártottam egy rar file-t, és megpróbáltam darabokra szedni. De már az első byte-oknál a szinkron felvétel "kicsit" el van csúszva. Pár oldalon például azt találom a 0x526172211A0700 egy kezdeti header, azt átugrani. Amúgy 0x526172211A0701-el kezdődik egy valódi rar de mindegy. A dokumentáció szerintem outdated.
Ami az aes-t illeti, cipher type, padding mode, key size, meg hogyan is lesz egy random hosszú jelszóból standard key size (
), data block size - az aes egy kicsit több, mint csak "aes".
Részlet hiányom van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest