Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
VikMorroHun #19421 üzenetére
Mondjuk hogy az eredeti angol doksit sem programozók írták, abban biztos vagyok. Az egyik, hogy írtak nagyon nagy hülyeséget is. A másik meg az, hogy az en-US doksi is elég hiányos. Hibát mindenben lehet találni, ha vki. keres. Mondjuk nekem mániám a hiba/ellentmondás keresés, mert igazán abból lehet tanulni... Az esetedben jobb lett volna sztem., ha konkrét fordítási hibára mutattál volna rá. És lehet, hogy figyelembe is vették volna(talán... Mert ugyebár multiról van szó). Sztem jó(lenne), ha a doksit lefordítanák magyar nyelvre. Írom ezt annak ellenére, hogy én sem olvastam át tüzetesen a magyar doksit, még akkor is, ha esetleg lehet benne hibákat találni. A semminél sokkal jobb. Bár én most találtam rá erre a magyar doksira...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest