- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Valóban keychaint használok (3 külön keychaint), de azok titkosított állományok, amikhez külön jelszó tartozik, és egyedül az én kezemben van mindegyik. Fegyveres támadás kellene hozzá, hogy azt ellopják, és csak én miattam az nem éri meg. És az a valódi védelem. Hogy nem éri meg.
Bármi központosított hitelesítésnek az a rákfenéje, hogy egyszer oda betörnek, mindent visznek el. Lehet, hogy a 95%-a teljesen jelentéktelen érték lesz, de 1%-ban lesznek 1-2k usd-s értékek. Egy nagyobb data vault esetében az az 1% milliárd usd-ket tehet ki. Csak idő kérdése, mikor dönt úgy egy terror szervezet, hogy na, akkor oda most ők betörnek.
Gondolkodtam a SIM swap támadáson, és úgy látom, hogy az egész egy fake. Ami esetet leír, az a mobil szolgáltató direkt hanyagságára épít, és mostanra szerintem nem reális probléma. Egyszer volt Budán kutyavásár.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi hangfal építés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fűnyíró topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest