- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Most én írom azt, amit rám szoktak írni. Write-only módban vagy. Ugyanis itt ezt írtam:
>Az én angol tudásom pl. kimerül abban, hogy az írott szöveget sacc/kb megértem. Ha mégsem, akkor meg fordítót használok.Szted. ilyen angol tudással álljak neki fordító programot írni? Arról nem is beszélve, hogy a webprogramozás sem igazán megy nekem. Legalábbis csak akadozva. Ezt komolyan gondolod, vagy ahogy írtam: write only-ban vagy. De van itt 1-2 magyarból ÉS angolból is perfekt emberke, aki programozónak állítja be magát. Őket megkérhetnéd. De elöl is járhatnál jó példával...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest