Hirdetés
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én nem vagyok programozó, így ezt nem valószínű, hogy meg tudnám oldani.
Nem véletlenül írtam ittenke:
>Azt hiszem, hogy régebben már írtam, hogy ha most kezdenék programozni desktop-ra, akkor az ASM, C, C++ nyelvekre állnék rá nagyon.De ha nem értetted meg, akkor szívesen lefordítom.

Nekem ilyen tapasztalataim vannak, ha nem a webprogramozást nézzük: Kevés ASM, C++, Pascal, közepes Vb6/Vba, C, viszonylag sok Vb.net, C#.
Ez helyett, ha most kezdenék, akkor sztem. ez lenne az ideális: Nagyon sok ASM és C, erősen közepes C++.Ez tehát azt jelenti, hogy sajnos nem tudok annyira ASm-ul, C-ül.C++-ul főleg nem. De ha neked nagyon megy, akkor példakódnak elfogadnám. Sőt, azt hiszem, hogy más nevében is írhatom, hogy elfogadnánk. Tudomásom szerint ASM topic meg nincs is(vagy ha van is, akkor sem aktív).
Egyébként C-t azért közepesen használtam, mert Vb.net/C# -ban van amit vagy nem lehet megoldani, vagy meg lehet ugyan, de nagyon lassú. Ezért muszáj volt néhány esetben C-ben natív .dll-t írnom. De ezért is bántam meg, hogy nem sok C-vel kezdtem. Ugyanis így megtanultam a C#-ot, viszont a C-re is szükségem volt. De akkor minek tanultam ilyen szinten C#-ot, ha nem tudom/tudtam a C-t kikerülni. Miért nem foglalkoztam majdnemhogy kizárólag C-vel.
De egyetértek azzal, amit ittenke írtál:
>Segítség:: Ezt csak ASM-ban, vagy C/C++ lehet megvalósítaniPontosan ezért bántam meg, hogy nem ezekre álltam rá...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest