- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Október közepén érkezhet a Honor Magic8
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
pmonitor #17309 üzenetére
Kifejlesztik az asp csodát az azúrra, és alá raknak egyetlen cpu magot a napi 135ezer felhasználónak, mert a többi pénzt valaki zsebre rakta. Nem lassabb az, mint amit a HW indokolttá tesz
Én is törtem fel 16-17 éves tiniként hálót. Akkor még "Novell Network"-nek hívták (a 3.11-es működött akkoriban a suliban), szóval szerintem van arra rálátásom, hogyan megy. Temérdek sok időm volt a meglévő doksikat olvasni, és kiszemeltem a leggyengébb pontot, amit emberi hiszékenység + tévedés + egy nagyon szégyentelen hazugsággal keresztül lehet törni. És elkövettem. Nem azért, hogy büszke legyek rá, hanem az izgalomért
Hogy egy egész évnyi erőfeszítésem ment rá egyetlen akcióra, az meg olyasmi, hogy időmilliomos voltam valódi kihívás nélkül, suli halál unalom, csajok frigidek, szóval a suli hálózatának biztonsága lett játékszer. Azóta a technológia fejlődött, de a társadalom nem. A suli még mindig halál unalom, a csajok még mindig frigidek, a fiatalok még mindig időmilliomosok valós kihívások nélkül. Én azt mondanám, a helyzet azóta is változatlan.
@martonx:
Azóta megnéztem pár oktató videót, és mindenütt belepakoltak explicite extra mezőket, amikre az indexet rárakták. A jelek szerint indexeket virtuálisan leírni, és később azokra hivatkozni az EF még nem tud. Beletörődtem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Banggood
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest