- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
pmonitor
üzenetére
Ez OpenXml, azaz az Office 2007-től kezdve default file formátumok (amik nyitott szabványok) kezelésére szolgáló SDK.
Szóval igen, amíg nem cél, hogy a régi Office 2003-as file-okat is kezelni tudja a kód (így 2021-ben, úgy sejtem ez nem egy akkora lemondás
), akkor a megoldásom tök jól működik docx-re, xlsx-re, pptx-re windowson, linuxon, és osx-en is (vagy akár raspberry-n édesmindegy).
Annak idején mi pl. pptx-ek gyártásához használtuk ezt az SDK-t linux szerveren.
Egyébként ezt a pár soromat már csak egy foreach-be kell tenni, és megírni a regexp-et, ami a hivatkozásokat kiszedi, illetve a végén az eredményt excelbe bedobni, és voilá(a foreach-et még hozzáadtam
).
Akkor most már igazi programozó nick-ké avanzsáltam?
Pedig a win32 api-kat se vágom 
using System;using System.IO;using DocumentFormat.OpenXml.Packaging;var targetDirectory = new DirectoryInfo(@"c:\Users\lajos\Downloads\");foreach (var wordFile in targetDirectory.GetFiles("*.docx")){using var document = WordprocessingDocument.Open(wordFile.FullName, false);var body = document.MainDocumentPart.Document.Body.InnerText;Console.Write(body);}
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gitáros topic
- VR topik
- Apple Watch
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- További aktív témák...
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), akkor a megoldásom tök jól működik docx-re, xlsx-re, pptx-re windowson, linuxon, és osx-en is (vagy akár raspberry-n édesmindegy).