Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
Ugye, ezek a javaslatok mind megfelelnek az ingyeneses off-line hasznalhato alapfelteteleknek.
Amugy mar tuljutottam a keresesen, egyertelmu, hogy valamiert nincs ilyen program, ezert keresek valakit, aki megirna Sqlite-ban vagy lamami mas, ingyenes, kis meretu megoldaskent, ami egyszeruen es konnyen hasznalhato - ha meg valaki mindenaron "calendar" es mas igenyekkel all elo, annak lehet fizetos valtozatot is krealni.
Nem tudom, mi a projekt menedzsment, nem akarok epitkezest tervezni, ha nem tetszik, amit irtam, lehet egyszeruen ugy irni, hogyha tennivalokat irok, akkor azok nemelyiket ossze lehessen kapcsolni, mert sajnos jartam jo parszor ugy, hogy amikor vegre eljutottam az orszag masik vegebe levo rokonhoz, par dolgot nem vittem neki, amik nelkul a tobbi se volt hasznalhato tlejesen.
Ilyen esetben kell latnom, hogy meg hianyzik valami, es azt is be kell szerezni, ne legyen felesleges utazas, majd leboges, hogy "na, most eppen mit felejtettel el".
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- DJI SPARK SUNRISE YELLOW DRONE SOK KIEGÉSZÍTŐVEL ELADÓ
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- 9900k + 48GB DDR 4 + RTX 3060ti konfig eladó kérésre monitorokkal, hangrendszerrel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi