Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
Ugye, ezek a javaslatok mind megfelelnek az ingyeneses off-line hasznalhato alapfelteteleknek.
Amugy mar tuljutottam a keresesen, egyertelmu, hogy valamiert nincs ilyen program, ezert keresek valakit, aki megirna Sqlite-ban vagy lamami mas, ingyenes, kis meretu megoldaskent, ami egyszeruen es konnyen hasznalhato - ha meg valaki mindenaron "calendar" es mas igenyekkel all elo, annak lehet fizetos valtozatot is krealni.
Nem tudom, mi a projekt menedzsment, nem akarok epitkezest tervezni, ha nem tetszik, amit irtam, lehet egyszeruen ugy irni, hogyha tennivalokat irok, akkor azok nemelyiket ossze lehessen kapcsolni, mert sajnos jartam jo parszor ugy, hogy amikor vegre eljutottam az orszag masik vegebe levo rokonhoz, par dolgot nem vittem neki, amik nelkul a tobbi se volt hasznalhato tlejesen.
Ilyen esetben kell latnom, hogy meg hianyzik valami, es azt is be kell szerezni, ne legyen felesleges utazas, majd leboges, hogy "na, most eppen mit felejtettel el".
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest