Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
Ugye, ezek a javaslatok mind megfelelnek az ingyeneses off-line hasznalhato alapfelteteleknek.
Amugy mar tuljutottam a keresesen, egyertelmu, hogy valamiert nincs ilyen program, ezert keresek valakit, aki megirna Sqlite-ban vagy lamami mas, ingyenes, kis meretu megoldaskent, ami egyszeruen es konnyen hasznalhato - ha meg valaki mindenaron "calendar" es mas igenyekkel all elo, annak lehet fizetos valtozatot is krealni.
Nem tudom, mi a projekt menedzsment, nem akarok epitkezest tervezni, ha nem tetszik, amit irtam, lehet egyszeruen ugy irni, hogyha tennivalokat irok, akkor azok nemelyiket ossze lehessen kapcsolni, mert sajnos jartam jo parszor ugy, hogy amikor vegre eljutottam az orszag masik vegebe levo rokonhoz, par dolgot nem vittem neki, amik nelkul a tobbi se volt hasznalhato tlejesen.
Ilyen esetben kell latnom, hogy meg hianyzik valami, es azt is be kell szerezni, ne legyen felesleges utazas, majd leboges, hogy "na, most eppen mit felejtettel el".
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Gyúrósok ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy ruhás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest