- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
Ugye, ezek a javaslatok mind megfelelnek az ingyeneses off-line hasznalhato alapfelteteleknek.
Amugy mar tuljutottam a keresesen, egyertelmu, hogy valamiert nincs ilyen program, ezert keresek valakit, aki megirna Sqlite-ban vagy lamami mas, ingyenes, kis meretu megoldaskent, ami egyszeruen es konnyen hasznalhato - ha meg valaki mindenaron "calendar" es mas igenyekkel all elo, annak lehet fizetos valtozatot is krealni.
Nem tudom, mi a projekt menedzsment, nem akarok epitkezest tervezni, ha nem tetszik, amit irtam, lehet egyszeruen ugy irni, hogyha tennivalokat irok, akkor azok nemelyiket ossze lehessen kapcsolni, mert sajnos jartam jo parszor ugy, hogy amikor vegre eljutottam az orszag masik vegebe levo rokonhoz, par dolgot nem vittem neki, amik nelkul a tobbi se volt hasznalhato tlejesen.
Ilyen esetben kell latnom, hogy meg hianyzik valami, es azt is be kell szerezni, ne legyen felesleges utazas, majd leboges, hogy "na, most eppen mit felejtettel el".
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest