- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Garmin topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Jaj de nem akartam belemenni ebbe, mert annyira negatívan állsz hozzá.
Amit írtam, az igaz: "a többségnek". Nem mindenkinek, és nem is kell, hogy így legyen. És ebben semmi lenézés nincs. Ha körbenézel, észreveheted, hogy vannak olcsóbb helyek, és vannak drágább helyek, ez nemcsak a munkabéren, hanem például a lakbéren, lakásáron is meglátszik. És semmi lenézés nincs abban, hogy valakinek vidéken a villája kevesebb összegbe kerül, mint fővárosban egy kis panel.
Egyszerűen csak valahol ugyanaz az összeg többet ér, mint máshol, és ezt egy ilyen esetben remekül ki lehet aknázni, ez egy piaci rés. Nem hiszem, hogy annyira magyarázni kéne, miért éri meg olcsó helyen élő embernek drága helyre járni dolgozni, és miért éri meg a drága helyen dolgozónak olcsóbb helyen elkölteni ezt. És ettől ő nem tud többet, nem ér többet, csak ilyenek az árak. Nyilvánvalóan ha Magyarországon dolgoznék, ilyesmire nem lennék nyitott. Így viszont szerintem ez egy vállalható dolog, egy olyan alku, amivel mindkét fél jól jár. Különösen ha például valaki nem Budapesten, hanem vidéken programozó, ahol lehet ugyanolyan tudása, mint a fővárosiaknak, de másak a tarifák, illetve ugyanaz az összeg ott vidéken többet ér... tényleg ezt ennyire magyarázni kell, hogy ne úgy jöjjön le neked, hogy itt nem lenézett rabszolgáról van szó, főleg úgy, hogy itt én vagyok a padawan?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Autós topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszerűen csak valahol ugyanaz az összeg többet ér, mint máshol, és ezt egy ilyen esetben remekül ki lehet aknázni, ez egy piaci rés. Nem hiszem, hogy annyira magyarázni kéne, miért éri meg olcsó helyen élő embernek drága helyre járni dolgozni, és miért éri meg a drága helyen dolgozónak olcsóbb helyen elkölteni ezt. És ettől ő nem tud többet, nem ér többet, csak ilyenek az árak. Nyilvánvalóan ha Magyarországon dolgoznék, ilyesmire nem lennék nyitott. Így viszont szerintem ez egy vállalható dolog, egy olyan alku, amivel mindkét fél jól jár. Különösen ha például valaki nem Budapesten, hanem vidéken programozó, ahol lehet ugyanolyan tudása, mint a fővárosiaknak, de másak a tarifák, illetve ugyanaz az összeg ott vidéken többet ér... tényleg ezt ennyire magyarázni kell, hogy ne úgy jöjjön le neked, hogy itt nem lenézett rabszolgáról van szó, főleg úgy, hogy itt én vagyok a padawan?