- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem lesz Xiaomi 16
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Yettel topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
axioma #15015 üzenetére
"Hany masodperc vagy perc az elfogadhato futasido a linkelt peldan?"
max. 60-70 sec. Ez szerintem még határesetben belefér az emészthető futásidőbe.
"Mi a celod: penzt kerni a _gyakorlatban_ jobb algoert"Egyébként alapvetően a teljesen ingyenes szoftverek híve vagyok(pénzt csak olyan formában fogadnék el, ha lenne olyan, aki elégedett lenne a programmal, és ezért adná-úgymond köszönetként-). Pénzt csak olyan kérhetne, aki megtalálná az optimális megoldást, és kezelné a dőlt végződésűeket is. A gyakorlati célom, hogy a 60-70 sec. alatt a 96 darabos példán minél közelebb legyek az általam ismert legjobb esethez, ami 22 szálban 3709 mm. Jelenleg a programom ez idő alatt 3431 mm-es legnagyobb leeső darabot talál meg. Ez majdnem 28 centivel rövidebb a 3709 mm-esnél. Ezt a különbséget szeretném levinni 10 centi alá(tehát min. 3609 mm-es leeső darabot találna). Ha ez sikerülne anélkül, hogy a wikis és a 85 darabos példán a mostani eredmény csorbulna, az nekem gyakorlatban megfelelne.
Arra, hogy adott időn belül kezelje a 45 fokos vágást is ezen a három vágásmintán, arra nincs esély, ezért ez nem kritérium.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest