Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
En szerettem az allo monitort, de volt amelyik csak fizikailag volt atfordithato, oldaliranyu fejmozgast [ami normalban fuggoleges] eleg rendes szinvaltassal honoralta. Mondjuk aztan lett ami fuggolegesen jo, akkor 17-es laptop melle hasznaltam.
Most a ceges vdi a benti ultrawide-hoz van kalibralva [agile seating, nincs valogatasi lehetoseg], de itthon az uhd monitor minimum kell mert fhd-n alig marad tartalom, es hat most honapokra ugyan at lehetne allitani az alkalmazasablakokat helytakarekosra, de a neha itthon foleg bent allapothoz nem volt celszeru. Mondjuk a ceg hazajovetelkor 200 eur [v hasonlo usd] szamlaig fizette automatikusan h vki monitort akart a megvaltozott helyzetre, valahogy lehetett tobbert is de ez nem tul nagyvonalu [foleg szamlasan, a mostanit is hasznaltan vettem]. Viszont uhd mellett, ha a me'ret is jo az igy adodo betuk elolvasasahoz [ismeros 14-es uhd notebook-jan se szemuveggel se nelkule nem tudtam egy command line-t olvasni/hasznalni sem], mar nem hianyolom a fuggolegest, eleg lett a sorok szama, a szokasos ide al-ablakok mellett is.
[Ja az en szemem mar fixre beallt sot prizmas is a szemuvegem, nem tud ugy alkalmazkodni, mint a fiataloke.]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD Fast TN
- Full Extrâs Mobil Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 512Gb + kiegészítők!
- ASUS PRIME H270-PRO + Intel Core i7-7700 (CPU + alaplap, LGA1151)
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest