Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Sziasztok!
Már régóta gondolkozom azon, hogy meg kéne tanulnom programozni. Az évek alatt néha belevágtam, de mindig arra jutottam, hogy ha meg is tanulnám, fogalmam sincs, mire használnám a megszerzett tudást. Volt egy kis Python, az előtt egy kis php, sok évvel előtte meg Quick Basic.
A Python szimpatikusnak tűnik, de továbbra is az a gondom, hogy már mindenre van egy eszköz, amit csak le kéne töltenem. A feladatok nagy részére pedig ott az Excel. Nem tudom, ez mennyire általános, más is volt-e így vele az elején, aztán később talált-e valami kezdeti projektet, amivel végül belevágott és megtanult programozni. Mit ajánlanátok ebben az esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bittorrent topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- ZIDOO médialejátszók
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenMediaVault
- Gaming notebook topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest