Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
JFL
csendes tag
Azért egy UML eszköznek nem az az egyetlen megítélési szempontja, hogy szabványos formátumba ment-e.
Erős költői túlzásnak érzem azt a kijelentésedet, hogy az ArgoUML jobb, mint a RR, szerintem nem ugyanaz a kategória a kettő. A RR-nak valóban vannak problémái a szabványokkal, az UML-t is kissé furcsán kezeli, a kódgenerálás sem a legjobb, de mindent összevetve azért egy nagyon nagy tudású és hasznos eszköz.
Egyébként meg ízlés kérdése, hogy ki melyik ilyen UML-izét használja, a Borland Together ControlCentere szerintem jobb, mint a RR, mások szerint meg nem. Ettól még mindkettővel remekül lehet dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Erős költői túlzásnak érzem azt a kijelentésedet, hogy az ArgoUML jobb, mint a RR, szerintem nem ugyanaz a kategória a kettő. A RR-nak valóban vannak problémái a szabványokkal, az UML-t is kissé furcsán kezeli, a kódgenerálás sem a legjobb, de mindent összevetve azért egy nagyon nagy tudású és hasznos eszköz.