- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Ezekiell
üzenetére
a közelmúltban azzal töltöttem az időmet, hogy a nav online számlaadaat-beküldést programoztam.
a kánon szerint ezt jávában úgy oldanám meg, hogy fogom az adatot leíró xsd-t, és csinálok belőle jáva forrást. 64 forráskódban 9195 sor kódot generált belőle (most legeneráltattam újra, onnan vannak a számok). ezzel még szinte semmit nem csináltam, csak a beküldendő xml formátummal kezdtem foglalkozni. a belőle generált jáva kód tud olyan xml-t csinálni, ami nem felel meg a szabványnak. és ez csak az adat xml, a beküldéséhez egy csomó parasztvakításon is keresztül kell menni, ami egy halom másik kód generálását várja el, és majd utána még meg kell írni azt a kódot, ami a generált osztályokat felhasználja.amikor herótom lett tőle, megírtam az egészet zömében php-ben. 282 sor az xml generálás. majd ugyanezt a mutatványt végre kellett hajtanom mégegyszer, és hát miért ne szivassam magam, meg én már eljutottam odáig, hogy lassan minden feladatra postgresql, úgyhogy azt nagyjából tisztán postgresben írtam meg, meg kellett hozzá kb. 15 sornyi bash szkript.
úgyhogy, igen, biztos túlzok...
el se kezd mondani, látatlanban elhiszem, hogy a te programozásról alkotott fogalmaid jelentős részének nem felel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest