Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
C++ az elég erős kezdésnek, JAVA-t jobban ajánlanám.
Én régebben vezettem junior képzést az akkori multicégemnél, szóval azt tudom elmondani, hogy egy 500+ fős pesti JAVA fejlesztő cég mit szeret látni juniorban:
- java alapok (erre jó udemy pl, és SOKSOK gyakorlás)
- valami java backend keretrendszer (Spring kiváló, rengeteg tutorial/könyv van hozzá)
- UI alapok: HTML+CSS+JavaScript, egy egyszerűbb weblap összerakása menjen
- SQL alapok: tábla létrehozása, lekrédezések, módosítások
- tesztelés: unit tesztelés, integrációs tesztelés - mik ezek, hogyan lehet, unit teszteket tudj írni egy metódushoz
- algoritmus alapok (keresések, listázások, sorrendbe rakás, fa algoritmusok, stb)
- verziókövetés (git mondjuk, alapok: mi ez az egész, mire jó, init, commit, push, pull, merge, stb)
- agilis módszertanokról valami fogalom (mondjuk SCRUM/Kanban, tudd mi ez, értsd h kb mire jó)
- continuous delivery: tudd mi ez, mire jó, Jenkins pl micsoda, mire jóJa, és angol nyelv, az kell. Nem kell anyanyelvi szinten, de értsd meg mondjuk a szakmai dokumentációt.
Nagyon fontos: motiváció, lelkesedés. Juniornak mész, senki se várja, h mindent tudj, de azt igenis elvárják, hogy AKARJ tudni mindent, és akarj tanulni

Tudom, hogy ez így hirtelen NAGYON soknak tűnik, és elkedvetleníthet, de ne tegye! Ez is egy szakma, amit tanulni kell - asztalos se 2 hét alatt lesz az ember. Kezdj hozzá, szépen alaposan. Minden kódodat töltsd fel GitHub-ra, hogy meg tudd mutatni majd az interjúztatónak. Írj a kódodhoz unit teszteket, secperc belejössz.
Példa bonyoltabb alkalmazások:
ToDo alkalmazás (UI+JAVA backend+SQL adatbázis)
Egyszerűbb bankalkalmazás
Raktárkezelő rendszerDe gyakorlásra ezek nagyon jók pl:
https://github.com/karan/ProjectsKitartást, menni fog!
Ja, és pl Green Foxon indul május 25-el egy ingyenes coding camp, egész jó tartalommal, ajánlom! (semmi közöm hozzájuk, még mielőtt...
)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Sorozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest