- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Köszi erre rálesek akkor
Igen az zavar be, hogy amikor említette, hogy google-el jelentkezek be, akkor rendszerint a kliens átirányít a google bejelentkező felületére, és az vissza az én weboldalamra
Mondjuk ha jól rakom össze a dolgokat, amit mondtál és Silεncε mondott, akkor kliensen bejelentkezek pl a google-el, és ott csak egy Authorization tokent kapok, amit átdobok a serverre, az meg kér úgyszint a google-en keresztül egy acces tokent és refresh tokent az Authorization token segítségével
De am hallottam olyanról is, hogy amíg aktív a felhasználó x ideig, addig nem jelentkezteti ki, ezt hogy valósíthatják meg? Nem mintha ilyen célom lenne, csak itt valami olyasmire gondolok, hogy a tokeneket minden kérésnél cserélik, hogy mindig a legfrissebb legyen
Silεncε: Igazából szerintem segített, valami hasonlóra gondoltam én is, csak megerősítés kellett
majd a megkapott authorizatiob tokent kliens oldalon cserelem AT meg RT-re és ezeket kuldom el a szervernek
Tehát a kliensen kéred az acces és refresh tokent is ? De akkor a szerver, honnan fogja tudni, hogy valid e pl?És még1 kérdés, a Refresh Tokent hol célszerű tárolni, sok verziót ovlastam, nekem eddig a legszimpatikusann a server oldalon DB-ben való tárolás
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest