Hirdetés
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Úgyse nagyon pörög a fórum, bedobok egy beszélgetős témát
Egy friss diplomás, hogyan helyezkedjen el a szakmában, mit kellene tenni?
Voltam 1-2 helyen interjún, de kevésnek bizonyolultam, ami leginkább akkor jött ki, mikor specifikus kérdéseket kaptam a technológiáról.
Csinálgattam 1-2 alkalmazást magamtól, meg 1-2 dolgnál nyelvnél megtanultam az alapokat, de néha úgy érzem, hogy bármennyire is beleásnám magam a dolgokba, mégse elég. Nyilván mindenki azt mondja hogy elég 1 nyelvet tudni, a többire könnyű átülni, ez addig igaz is míg Hello Word appokat akar írni valaki, de rengeteg nyelv specifikus dolog, tervezési minta, egyéb specifikus minták vannak, amik eltérnek cégenként. Tehát mégha az mondom szánok rá 1-2 hónapot a saját magam képzésére mélyebb szinten, munkakeresés előtt, akkor se tudom, hogy milyen úton induljak el.Most eléggé kifordított példa, de ha én kiképzem magam teszem azt C#-ból, és megkérdezik, a Java-s interjún, hogy a Java-ban String kis vagy nagybetűs. (Hülye példa de talán szemlélteti amit gondolok). Na és 2-3 ilyen kérdés amin elhasal a pályázó, és máris nem adnak neki esélyt.
Szóval van esetleg 1-2 jó ötletetek mit kellene csinálni? (Másik szakma nem játszik
)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest