- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Úgyse nagyon pörög a fórum, bedobok egy beszélgetős témát
Egy friss diplomás, hogyan helyezkedjen el a szakmában, mit kellene tenni?
Voltam 1-2 helyen interjún, de kevésnek bizonyolultam, ami leginkább akkor jött ki, mikor specifikus kérdéseket kaptam a technológiáról.
Csinálgattam 1-2 alkalmazást magamtól, meg 1-2 dolgnál nyelvnél megtanultam az alapokat, de néha úgy érzem, hogy bármennyire is beleásnám magam a dolgokba, mégse elég. Nyilván mindenki azt mondja hogy elég 1 nyelvet tudni, a többire könnyű átülni, ez addig igaz is míg Hello Word appokat akar írni valaki, de rengeteg nyelv specifikus dolog, tervezési minta, egyéb specifikus minták vannak, amik eltérnek cégenként. Tehát mégha az mondom szánok rá 1-2 hónapot a saját magam képzésére mélyebb szinten, munkakeresés előtt, akkor se tudom, hogy milyen úton induljak el.Most eléggé kifordított példa, de ha én kiképzem magam teszem azt C#-ból, és megkérdezik, a Java-s interjún, hogy a Java-ban String kis vagy nagybetűs. (Hülye példa de talán szemlélteti amit gondolok). Na és 2-3 ilyen kérdés amin elhasal a pályázó, és máris nem adnak neki esélyt.
Szóval van esetleg 1-2 jó ötletetek mit kellene csinálni? (Másik szakma nem játszik
)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Vicces képek
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Automata kávégépek
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)