- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
válasz
IMIIKE1998 #12929 üzenetére
Szerintem ha érdekel a szakma, akkor mindenképp próbálj meg egy egyetemet. A ponthatárok olyan alacsonyak, hogy szinte bárkit felvesznek, aztán az első évben eldöntöd hogyan tovább.
Most van a második félévem programtervező infón, tényleg sokan hullanak, de ennek az oka a tanulás hiánya. Ha bejársz órákra, odafigyelsz és otthon tanulsz rendesen, akkor nem lehet kiesni. Na meg persze az érdeklődés is kell. A matek sem vészes, csak gyakorolni kell és odafigyelni órán, legalábbis eddig ez a tapasztalat. Én is sokkal nehezebbre számítottam matek téren, de szerintem legalább a minimumot bárki tudja teljesíteni, aki egy középiskolát befejezett, még az sem számít, hogy milyen erősségűt.
A programozás oktatás az katasztrofálisan gyenge, de ez nagy részben a tanár hibája. 1 év eltelt és semmi hasznosat nem tanultam progból, de ez már debreceni egyetem hibája, lehet más egyetemen nagyon is jól tanítják. Amit viszont az egyetem ad, az elmélet az informatikának minden részéről, amit magadtól nem tudsz megtanulni, továbbá a logikus gondolkodás mód és annak fejlesztése. Magát a programozást pedig valóban te magad fogod tanulni nagyrészben magadtól szabadidődben, főleg ha te más nyelvet akarsz tanulni, mint amit az egyetemen "tanítanak".
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3060 12GB , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- EVGA 3090 + 32 GB DDR4 + RYZEN 7 5800X3D + B550 TOMAHAWK + LG 27" 144hz 2560x1440 1 MS
- Thermaltake Toughpower Grand RGB 750W 80 PLUS Gold GARI: 2028.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest