- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigrismacko
csendes tag
Sziasztok!
Előre jelezni szeretném, hogy minimális programozási tudásom van, az is inkább csak autodidakta módon megtanult.
Van egy webtárhelyem ahol magam szórakozására szoktam weblapokat feltelepiteni. CMS rendszrerek, többnyire. Most egy olyan problémába futottam, hogy a gépen lévő szerverre fel tudok telepíteni egy rendszert, de a webtárhelyen nem. 500-as hibát ír ki. A tarhely azt írta a kérdésemre, hogy a .htaccess fájt kell atalakitani hozzá. Ennek a tartalma számomra ismeretlen, mármint a szerkesztése. Nem tudom, nem értem a benne lévő parancsokat. Ha ezt törlöm, a telepítés elindul, de nem lesz jó a telepítés. Pár sor van benne, de hogy abban mit és hogyan kell át alakítani, nem tudom. Ebben valaki tud segíteni? Akár privátban is, ha itt ez nagyon kis iskolás téma
Előre is köszönöm
Üdv, Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hisense LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Crypto Trade
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Latitude 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest