- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
bandi0000 #12568 üzenetére
Szerintem nagyon gyakori az, hogy több programnyelvet is kell napi szinten használni a munka során. Pl. a kolléga is említette már az SQL-t, de az is gyakori, hogy a "fő" nyelv mellett valamilyen szkript nyelvet kell használni (már akinek nem pont egy szkript nyelv a "fő"). Én pl. C-ben programozok, de gyakran kell bash, perl, python szkripteket írnom, ill. időnként PL-SQL kódot is. Ezenkívül van egy hobby projektem, ami egy vim szkript, ez értelemszerűen VimL-ben íródott. Ismerek még néhány másik nyelvet (C++, java, lisp, clojure), de ezeket nem használom napi szinten, úgyhogy ezeknél időnként utána kell néznem, hogyan is kell egy adott dolgot megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest