- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ngabor2 #12346 üzenetére
Néhányszor nekifutottam, de olyan gányolmány az egész oldal, hogy ennek a feldolgozásához jó érzésű ember nem ír programot.
Mást ne mondjak: címlap lejön valami win-12xx kódolással, az aloldalak meg iso-8859-1-nek mondják magukat. (a címlapról úgy látom, lemaradt az encoding a fejlécből)Szóval erre programot írni szerintem nem sok értelme van. Amit én tennék, megpróbálnám manuálisan, szövegfeldolgozó programok segítségével kibányászni a szükséges infókat és abból előállítani a szükséges json formátumot. Túl sok programozással nem jár, a regex használat elég lehet a többséghez.
Az elindulásban tudok segíteni, ha gondolod.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Windows 11
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest