Hirdetés
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Domonkos
üzenetére
... és természetesen bambano és emvy: köszi a válaszokat.
A gond ott kezdődik, hogy évek óta nem programoztam érdemben, ez a feladat meg elég alacsony prioritású jelenleg (jó volna, ha meglenne, de minden más feladatom megelőzi). Lehet, hogy valakinek ez 5 perces ujjgyakorlat, mert benne van, nekem jópár nap szenvedés lenne, attól tartok.Emiatt kérdeztem itt.
Tehát a listák ezen az oldalon vannak, egész az oldal tetején, például A-Anat, Anc-Az, stb. Értelemszerűen az ezen betűkkel kezdődő fajokat és szinonimákat sorolja fel.
Amelyik sor <P><LI> kezdetű, ott van link és név, ez az egyszerűbb lista alapja.
Amelyik <P>~ kezdetű, az szinonimát tartalmaz, tehát csak 2 név szerepel benne, link nem. A második névhez az előző listából kellene kikeresni a linket és az első névhez társítani. Ezeket akár 1-1 greppel ki lehet gyűjteni, aztán a sallangot leszedni róluk bármivel és összefűzni. A bevezető, betűtől eltérő karakternek szerepe lehet, úgyhogy a *, !, ', ~ karaktereknek maradnia kellene, ez nehezítheti a dolgot.A felépítés részletét bemásoltam, végig ilyen.
Maga az androidos keresőprogi Sianis munkája, kb. 2 éve hozta össze, azóta az adatbázis a neten bővült. Próbáltam elérni, de nem sikerült, zaklatni meg nem akarom
Illetve az eredeti adatbázisban csak az élő nevek vannak benne, sok régebbi növénycímkén meg korábban használt, mára leváltott név szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- iPhone 16 Pro Max / 512GB / White Titanium
- HP Z2 Mini G9 - i714700 /32gb/512gb/nVidia T1000 (GB
- ThinkPad P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB magyarított (lézerezett) bill ujjlolv gar
- DELL 7060 Mini PC - Core i5 8500T 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD - csak pár db
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Illetve az eredeti adatbázisban csak az élő nevek vannak benne, sok régebbi növénycímkén meg korábban használt, mára leváltott név szerepel.