- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Én nem vagyok programozó, "csak" rendszergazda, de most segítenem kéne a főnökömnek egy döntést meghozni.
Méghozzá sürgősen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- A cégemnek van egy programja, amit a partnerek számára fejlesztettek ki, méghozzá .Net alapokon. Ezzel tudják igénybe venni a cégünk szolgáltatásait. Szóval adott egy vastagkliens. És csak Windows-ra.
- Most sok új dolgot kéne belefejleszteni, és elgondolkodott, hogy talán inkább egy böngészőben futó vadonatúj alapon kéne elindulni a felhőben. Tehát egy vékonykliens. Amihez egyébként adott az Azure, mert bőven van ilyen előfizetése a cégünknek.
Az egészet nem én találtam ki, magam is csak pár hónapja dolgozom a cégnél, de jó ötletnek tűnik.Én eddig azt hittem, hogy olvasott ezt-azt, és ezt a jónak tűnő megközelítést magáévá tette. Most viszont kitalálta, hogy holnapig győzzem meg őt erről, hogy ennek van értelme. Merthogy drága. És hogy aki nagyon akarja a cégünk szolgáltatásait, úgyis kerít egy Windows gépet.
Huhh, segítenétek nekem gyorsan, hogy erre mit lehet válaszolni? Ismétlem, nem vagyok programozó. És IT gazdasági szakember sem. De azért elég sokat olvasni itt ezekről a dolgokról, hogy sejtsem, nem jó stratégia 2018-ban egy Windows-os vastagkliensre alapozni az árbevételt.
Bármilyen szakcikk, elemzés, trend, ábra, grakikon jól jönne, hogy belinkeljem neki!!

Köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Haditechnika, harcászat
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Apple asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Linsoul Simgot Supermix 4 IEM Profi füles rengeteg extrával - 60.000 Ft!
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)