Hirdetés
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Nem az a kérdés, hogy mit akar a főnök / mit tart jónak, hanem mit szeretne az ügyfél.

Ha olyan új feature-ök kellenek amik egy külön "modulba" kerülnek és a meglévő rendszer nélkül is használhatóak, akkor akár egy kisebb szeleten lehet próbát tenni, hogy a zügyfelek mit gondolnak. (attól eltekintve, hogy nem egy rendszert kell használni, hanem 2-t). Ha tetszik az irány, akkor egyre több dolog mehet az újba és a régi szépen feledésbe merül.
Egyébként tényleg jó lenne tudni több dolgot is a jelenlegi rendszerről. Lehet nem is olyan vastag az a kliens mint hiszed és "könnyen" lehetne cserélni a UI-t.
szerk: nem vettem észre volt még 1 oldal, plusz infókkal.

-
Ispy
nagyúr
Csak távolról, hunyorítva nézve a dolgot 2 dolog van, ami nekem szemet szúrt:
- A cégemnek van egy programja
- aki nagyon akarja a cégünk szolgáltatásait, úgyis kerít egy Windows gépetTehát van már egy meglévő programotok, és gondolom az ügyfeleknek is van egyébként már wines gépe, hiszen most is használják a rendszert valahogyan.
Ezek után én biztosan nem indulnék egy 0-ról egy webes alkalmazás felé, mert az egy vagyonba fog kerülni a meglévő rendszer fejlesztésével szemben, csak azért, hogy web browserben fusson, amihez egyébként is kell egy valamilyen gép, rengetek szopás, idő és addig is mennie kell az üzletnek, tehát mellette menne a wines rendszer is gondolom, amihez kell gép.
Persze így látatlanban (milyen funkciók, mennyire bonyi stb.) ennyit gondolok róla.
Szerintem...

Ja, és a .net-es programot is át lehet tenni szépen azure-ba SQL szerverre, az üzleti logika futhat szerver oldalon nyugodtan és akkor máris nem olyan vastag az a kliens, egy bármilyen alap irodai konfigon el fog futni.
Nekünk az update is úgy megy, hogy adatbázisba felnyomjuk a frontend fájlokat, a kliens meg induláskor ellenőrzi a frissítést, és ha van lerántja lokálba és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi