- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
szata.68
senior tag
Na ez eldőlni látszik.
Igen,nagyon tetszenek a programok,csak a fő bajom vele,hogy teljesen net alapú mindegyik (amire azt mondják,hogy mennyire fasza). Ha nincs net,nincs semmi. Tudom,mobilnettel mehet a dolog,de nem akarok teljesen nethez kötődni. A másik,hogy a páciens adatokat is a felhőben tárolja, azt is inkább szeretném a saját gépemen. (amire azt mondják,hogy veszélyes,mert beszarik a rendszerem,az övék meg sokszorosan biztosított) Valószínű senki nem az én pácienseim adataira kíváncsi,de jobb ha nem lehet (annyira könnyen) feltörni, minél kevesebb ember férjen hozzá.
Ezért gondoltam,hogy ha megoldható,akkor egy offline programot barkácsoltatok de úgy néz ki,hogy nem fog összejönni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Próba
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Átírja az ENSZ az önvezetés szabályait
- Minden, ami hőszivattyú
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- További aktív témák...
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Ps2,Ps3,Ps4,Ps5,Xbox360,Xbox one,Xbox series,PSP játékok
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igen,nagyon tetszenek a programok,csak a fő bajom vele,hogy teljesen net alapú mindegyik (amire azt mondják,hogy mennyire fasza). Ha nincs net,nincs semmi. Tudom,mobilnettel mehet a dolog,de nem akarok teljesen nethez kötődni. A másik,hogy a páciens adatokat is a felhőben tárolja, azt is inkább szeretném a saját gépemen. (amire azt mondják,hogy veszélyes,mert beszarik a rendszerem,az övék meg sokszorosan biztosított) Valószínű senki nem az én pácienseim adataira kíváncsi,de jobb ha nem lehet (annyira könnyen) feltörni, minél kevesebb ember férjen hozzá.