Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
szata.68
senior tag
Na ez eldőlni látszik.
Igen,nagyon tetszenek a programok,csak a fő bajom vele,hogy teljesen net alapú mindegyik (amire azt mondják,hogy mennyire fasza). Ha nincs net,nincs semmi. Tudom,mobilnettel mehet a dolog,de nem akarok teljesen nethez kötődni. A másik,hogy a páciens adatokat is a felhőben tárolja, azt is inkább szeretném a saját gépemen. (amire azt mondják,hogy veszélyes,mert beszarik a rendszerem,az övék meg sokszorosan biztosított) Valószínű senki nem az én pácienseim adataira kíváncsi,de jobb ha nem lehet (annyira könnyen) feltörni, minél kevesebb ember férjen hozzá.
Ezért gondoltam,hogy ha megoldható,akkor egy offline programot barkácsoltatok de úgy néz ki,hogy nem fog összejönni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Elemlámpa, zseblámpa
- TP-LINK routerek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BMW topik
- Óra topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Torrent meghívó kunyeráló
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- További aktív témák...
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igen,nagyon tetszenek a programok,csak a fő bajom vele,hogy teljesen net alapú mindegyik (amire azt mondják,hogy mennyire fasza). Ha nincs net,nincs semmi. Tudom,mobilnettel mehet a dolog,de nem akarok teljesen nethez kötődni. A másik,hogy a páciens adatokat is a felhőben tárolja, azt is inkább szeretném a saját gépemen. (amire azt mondják,hogy veszélyes,mert beszarik a rendszerem,az övék meg sokszorosan biztosított) Valószínű senki nem az én pácienseim adataira kíváncsi,de jobb ha nem lehet (annyira könnyen) feltörni, minél kevesebb ember férjen hozzá.