Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ilyen lesz a Nothing Ear (3)
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gborisz
tag
Sziasztok, iránymutatást szeretnék kérni.
Régebben ismerkedtem egész kicsit a témával (Turbo Pascal gimiben, szakdogámhoz Visual Basicben némi parasztvakítást megtanultam a netről), és most szeretnék írni egy programot, csak nem tudom mit írjak gugliba a Beginner's guide for .... után.
Alapvetően szöveges fájlokat akarok manipulálni, mindig ugyanúgy kellene egy minta alapján végignézni minden sort, és a végét lecserélni, ha az van ott "árok", legyen helyette "2". Notepadban cserélgetem, csak már unom, jó lenne ezt automatizálni, erre szeretnél írni vmi egyszerű kis dolgot. Merre induljak? Vegyem elő megint a VB-t és elevenítsem fel (azt a picit is már rég elfelejtettem), vagy Pythonról is olvasom, hogy egyszerű, jó kezdőknek, vagy valami más? Én meg tényleg csak ennyit akarok, hogy notepad helyett megcsinálja ezt nekem.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (115A)
- iPhone 14 Pro Max / 1TB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (114A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (112A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (118A)
- iPhone 15 Pro / 128GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (100A)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest