- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gborisz
tag
Sziasztok, iránymutatást szeretnék kérni.
Régebben ismerkedtem egész kicsit a témával (Turbo Pascal gimiben, szakdogámhoz Visual Basicben némi parasztvakítást megtanultam a netről), és most szeretnék írni egy programot, csak nem tudom mit írjak gugliba a Beginner's guide for .... után.
Alapvetően szöveges fájlokat akarok manipulálni, mindig ugyanúgy kellene egy minta alapján végignézni minden sort, és a végét lecserélni, ha az van ott "árok", legyen helyette "2". Notepadban cserélgetem, csak már unom, jó lenne ezt automatizálni, erre szeretnél írni vmi egyszerű kis dolgot. Merre induljak? Vegyem elő megint a VB-t és elevenítsem fel (azt a picit is már rég elfelejtettem), vagy Pythonról is olvasom, hogy egyszerű, jó kezdőknek, vagy valami más? Én meg tényleg csak ennyit akarok, hogy notepad helyett megcsinálja ezt nekem.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő