Hirdetés
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Ahhoz valaki tudna segítséget adni, hogy azt hogy lehet megtanulni, hogy mikor mit kell használni a kívánt cél eléréséhez?
Tudom ez elég hülyén hangzik , mert lényegében nincs mindenre konkrét megoldás, de úgy értem, hogy hiába értem, hogy a bizonyos parancsok milyen szintaktika alapján működnek, ha nem tudom, hogy a kívánt megoldáshoz azt a parancsot kell használni.Tehát hiába tudom, hogy a for ciklus hogy néz ki ha nem tudom, hogy mikor célszerű használni .Vagy honnan tudom, hogy egy problémára nincs e egyszerűbb eljárás annál mint amit én elgondoltam, tehát, hogy ne kelljen újra feltalálnom a spanyol viaszt.
Mert egy egyszerű példánál maradva ,mondjuk egy kamatos kamatra kiadott hitel törlesztés számolásnál hiába tudom, hogy hogyan kell kiszámolni papíron , de nem tudom ,hogy mondjuk c++ ban egy programban mit kell használni hozzá.
Mintha egy kocsi szerelésnél tudnám, hogyan kell kiszedni a gyertyákat, de nem tudom, hogy a kombinált fogót vagy a villáskulcsot használjam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest