- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Ket programot keresek regota, remelem, itt valaki talalkozott veluk, igy gyors ket kerdes:
1. haromnal tobb halmaz teruleti abrazolasara keresek programot, remeltem, iskolai oktatoban less, de eddig nem lattam ilyet.
2. a masik regota letezik Mozilla kiegeszitokent, eredetileg Collision volt, majd Lightbeam lett. Szepen abrazolja a meglatogatott weboldalak kozti kapcsolatokat, ha jol sejtem javascriptben fut minden.
Olyan valtozatot keresek, amikor en adhatom meg neki az abrazolando adatokat.Az is jo lenne, ha esetleg valaki ugy dontene, hogy ezek nagyszeru otletek es most hirtelen megirna oket, minden megoldas erdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest