- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kényelmes vezérlés és testreszabható megjelenés jellemzi a Nothing Headphone-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z-Raw
újonc
Sziasztok!
Egyik barátom ajánlotta a PROHARDVER fórumát, ő lelkesen olvas és kér tőletek tanácsot.
Jelenleg Német-Angol L1-esként dolgozom, alapszintű számítógépes ismeretekkel kerültem ide, őszintén szólva, eléggé megszerettem az IT Világát. Szeretnék többet tudni, és többet elérni ha lehetséges, ezért gondolkodtam fizetős képzéseken. Jelenleg februárban induló JAVA SE képzésre szeretnék jelentkezni. Utána egy EE-t is bevállalnék. Eddig még nem próbálkoztam programozással, de nagyon érdekel.
Szeretnék 4-5 hónapon belül feljebb lépni, szerintetek az elképzelés reális? Önképzés gyanánt megpróbálkoznék még mással is, milyen programokat,könyveket ajánlanátok egy kezdőnek?
Remélem jó helyre posztoltam
És várom válaszaitokat.Ui : A JAVA-s topikba is beírtam ugyanezt, gondoltam itt is megpróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Windows 11
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós kamerák
- Futás, futópályák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest