Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Off:
Továbbtanulási és a miskolci egyetem topic is halott, itt talán tudtok nekem segíteni.
Egyetemen szeretnék továbbtanulni mindenképp valamilyen infós szakon. Itt a miskolcin 3 lehetőség van, a gazdasági, a programtervező és a mérnökinfó. Az első az nálam teljesen kiesett, az utóbbi 2 közül kéne választanom.
Középsuliban tanultam programozni, igaz, a programozási tételeknél nem csináltunk összetettebb dolgot, de tetszett.
Jelenleg OKJ -s rendszergazdára járok, és ez is eléggé bejön.
Ti melyiket ajánljátok?Szerk.: A mérnökinfónál csak egy dolog miatt aggódok: középsuliban a fizika tanárunk nem tudta az osztályt fegyelmezni, és óráin káosz volt, senki nem figyelt, és hát végül én is a többséghez csapódtam. Emiatt a fizika tudásom nekem megragadt sajnos a V=s/t szinten, amit általánosban tanítottak.
Ha mérnökinfóra mennék, akkor gondolom be kéne hoznom ezt a nagy hátrányt, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest