-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Van koztetek, aki (alap szinten csak) ert az ABAP -hoz?
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Java -ról van szó.
Adott mondjuk egy Asd és Asd2 nevű osztály.
Asd a = new Asd2();
itt az a -nak a statikus típusa Asd, dinamikus pedig Asd2.
De ha csak annyi van, hogy
Asd a;
akkor mi az a dinamikus típusa? -
anorche1
őstag
válasz
DNReNTi #10494 üzenetére
Akkor ez eldőlt, köszi!
És köszi (#10493) Jim Tonic és (#10492) bandi0000!
Sajnos nem vagyok biztos benne hogy el tudom majd végezni (igen, tudom, rossz hozzáállás), ezért is csinálom meg ezt az okj -s rendszergazdát, hogy ha úgy adódna, ezzel talán jobb munkát találnék mint egy érettségivel.
A miskolciról halottam jót is rosszat is, remélem a jó dolgok az igazak, és ha az ember nem szarik rá, hanem részt vesz az órákon, figyel, rendszeresen tanul, és nem csak a vizsga előtti hétvégén, akkor elvégezhető.
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Off:
Továbbtanulási és a miskolci egyetem topic is halott, itt talán tudtok nekem segíteni.
Egyetemen szeretnék továbbtanulni mindenképp valamilyen infós szakon. Itt a miskolcin 3 lehetőség van, a gazdasági, a programtervező és a mérnökinfó. Az első az nálam teljesen kiesett, az utóbbi 2 közül kéne választanom.
Középsuliban tanultam programozni, igaz, a programozási tételeknél nem csináltunk összetettebb dolgot, de tetszett.
Jelenleg OKJ -s rendszergazdára járok, és ez is eléggé bejön.
Ti melyiket ajánljátok?Szerk.: A mérnökinfónál csak egy dolog miatt aggódok: középsuliban a fizika tanárunk nem tudta az osztályt fegyelmezni, és óráin káosz volt, senki nem figyelt, és hát végül én is a többséghez csapódtam. Emiatt a fizika tudásom nekem megragadt sajnos a V=s/t szinten, amit általánosban tanítottak.
Ha mérnökinfóra mennék, akkor gondolom be kéne hoznom ezt a nagy hátrányt, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest