- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iOS alkalmazások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PumpkinSeed #10376 üzenetére
Nagyon egyetértek, bár nem tudom, mit lehetne helyette. Egyik helyre úgy pályáztam, hogy kaptam egy feladatot, közben melóztam, a párom befeküdt szülésre készülve a kórházba, én meg otthon voltam a nagyobbikkal. Végül két éjjel, pár óra alatt kellett összedobnom egy programot, adatbázissal, példákkal, report-készítéssel, mindennel. Hiába van ezzel több év tapasztalatom, saját magam voltam úgy vele, hogy ezt azért bőven lehetne hová javítani.
A dolog érdekessége, hogy végül megnyertem az állást, aztán az életem úgy alakult, hogy mégsem fogadtam el.(#10382) PumpkinSeed: ezzel én is így vagyok, pár éve kezdtem el módosítani a pályámon. Programozni szeretek, de főleg saját projekteket, esetleg egyszemélyes vagy kisebb csapatos feladatokat, de a nagyüzemi már nem motivál. Viszont nagyon szeretek projekteket vezetni, csapatot építeni és irányítani, tanácsot adni, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest