Hirdetés
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
ha nincs semmi tapasztalatod, akkor mindenképp javaslom hogy programozás alapjait, alapvető adatstruktúrákat és algoritmusokat tanulj "hivatalosan". Erre jó lehet valamilyen OKJ tanfolyam, vagy akár egy magántanár is. (Én úgy tudom hogy az egyetemi előadások nyitottak bárki számára, így az is jó lehet)
Ha alapvető tapasztalataid vannak akkor szerintem internetes tutorialokból már nagyon sokmindent meg lehet tanulni.
Irány sokféle létezik és sokféle szempontból lehet irányokról beszélni. Az alapok elsajátítása után érdemes az objektum orientált programozással megismerkedni. Ha programozási nyelveket kérdezel arra én azt tudom mondani hogy ha az ember tud programozni, akkor a programot leírni bármilyen nyelven nem nagy ördöngösség
Magyarán a programozási nyelvet egy eszköznek tekintsd és ne a célnak.Persze kell egy eszköz rögtön az elején is. Ehhez szokták ajánlani a Pythont. Szerintem is egy jó választás. Később az üzleti életben azonban nem lesz elegendő. Én a Java vagy a C# (.net) irányokat javaslom üzleti alkalmazásokhoz. A C++ szerintem már egy speciálisabb, általában "rendszerközelibb" fejlesztésekhez jöhet jól. A PHP kimondottan webfejlesztéshez hasznos.Az elején viszont ne foglalkozz túlságosan azzal hogy milyen nyelven írod a programot. Inkább a működési logikát, a vezérlési és adatszerkezeteket, a modularitást próbáld jól elsajátítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Google Pixel topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akvarisztika
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- További aktív témák...
- Eladó Gamer PC - i7-14700KF,32GB DDR5 RAM, 2TB SSD, ASUS RTX 4070S
- Stealth 14 AI Studio A1VFG 14" 2.8K OLED Ultra 7 155H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- Hibás Processzorok! 8-14gen, illetve ryzen
- Apple iPhone 15 128GB gyári független szép állapotban GARANCIA: 1hónap DEÁK TÉRNÉL
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Magyarán a programozási nyelvet egy eszköznek tekintsd és ne a célnak.Persze kell egy eszköz rögtön az elején is. Ehhez szokták ajánlani a Pythont. Szerintem is egy jó választás. Később az üzleti életben azonban nem lesz elegendő. Én a Java vagy a C# (.net) irányokat javaslom üzleti alkalmazásokhoz. A C++ szerintem már egy speciálisabb, általában "rendszerközelibb" fejlesztésekhez jöhet jól. A PHP kimondottan webfejlesztéshez hasznos.