Keresés

Aktív témák

• Dryman

őstag

válasz juhikaa #17 üzenetére

Nem állt szándékomban a kiélezett versenyhelyzetben fikázni a Celeron D procidat:), ha olcsóbban adod annak megvan a miértje, ha a te cucod a befutó, akkor azzal a 733MHz plusz sebességgel és a cucc meghirdetett árával valóban jobbnak tűnhet, de a valós teljesítményben azért az Athlon XP mégha kisebb sebességen döcög is szvsz azért kicsit többet tud!
    Sajnos nekem vannak negatív tapasztalataim a Celeronokról, arról nem is beszélve mikor az 1200@1600Mhz-es Tualatint Celeronom lecseréltem 2200MHz-es Celeronra.....lehet hogy ezek a D betűs verziok az emelt cache-val már jobban teljesítenek, de a 1700-2200-es széria rnevetségesen gyengén teljesített!

Eladóvá válhat egy ASROCK P4I45D SD/DDR alaplap és egy 2GHz-es 400MHz FSB-s Celeron gyári hűtőjével együtt, 256/400MHz DDR társaságában....de az ár ebben az eröltetett versenyben nagyon számít legyen 17K

[Szerkesztve]

• Dryman

őstag

válasz geree@bl #12 üzenetére

Egyesével nem árazgatok, mert akkor jön a hiéna és rákérdez, hogy a procit külön mennyiért?..... nem e lehetne e csak a proci?......stb fárasztó kérdések.....
    szóval ezt így inkább nem! Egyben mehet a bolt, külön-külön nem tudom adni.
    Ha érdekel a cucc egyben, HDD nélkül, akkor mondok rá egy 21,5K-s árat, aztán privátban még alkudozhatunk egy kicsit:)mégis csak egy Athlon XP nem holmi Celeron szutyok

[Szerkesztve]

• Dryman

őstag

válasz geree@bl #8 üzenetére

Asrock K7S8XE alaplap, benne egy 1666MHz-es Athlon XP 2000+, Iglo 2421 csendes processzorhűtő, 256MB/400MHz Hynix D43 Ram, 20GB IBM Deskstar Winchester....ez így egyben 25K-ért vihető! (mehet HDD nélkül is)
    Ha érdekel dobj egy privát üzenetet!
    Lenne még a cucchoz egy Eagle GeForce FX5200 128MB-os videokártya, és egy Mercury 300W világítós ventis normál ATX táp UV aktív kék színű molex csatlakozokkal

[Szerkesztve]

Aktív témák