- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ha a leírt megoldás nem hoz javulást, itt kérdezz tovább, ezt zárom.
-
14adam
addikt
Szed le a procihütőt,és a régi pasztát szed le a prociról és a hütőről.Ráköpsz a zsepire és szépen lelehet szedni.De utána még egy száraz zsepivel áttörlöd,aztán nagyon vékony rétegben felviszel egy nagyon pici hőpasztát.Elkened egyenletesen,vissza a procihütő,a pöcköket mind lenyomni.Aztán indulhat is a masina.És a hütőborda közül érdemes kompreszoral kifújni vagy porszívóval kiszívni.
Ezt a topicot meg töröltetem -
st0rmy
csendes tag
Tiszteletem mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni! A minap ugydöntöttem kitakarítom testvéremék gépét, amely már a 4. évét tapossa, és istenigazából sosem lett portalanítva. A processzor már igy is nagy hőfokon ment nekik (60°C) ígyhát ideje volt kitakarítani a hűtőt, mivel néha már ujraindult a gép.
Óvatosan lecsavaroztam a procihűtőt, kifujjtam kompresszorral. Mikor visszatettem azt tapasztaltam hogy bekapcsolás után 5mpvel kikapcsol mintha áramtalanítva lett vna. Megnéztem hogy jól visszacsavaroztam-e, kiderült hogy nem. Ezekután ütközésig csavaroztam.
Így már bírta kb 1 percig.
Miután már a hajamat kitéptem a idegeskedéstől megnéztem a hőfokot. Indulás után egyből 55 fokos volt a proci, (pedig a hűtő már teljesen jól rá volt csavarozva) és 10mp-ként növekedett.
Kérdés:
Lehetséges hogy a takarításnál leszedtem azt a minimális hővezetőpasztát és emiatt nőtt meg a hőfok, ami a kikapcsolás oka? Megoldj a problémámat egy ujrapasztázás? Vagy esetleg tönkretettem vmit?Válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest