Aktív témák
-
st0rmy
csendes tag
Tiszteletem mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni! A minap ugydöntöttem kitakarítom testvéremék gépét, amely már a 4. évét tapossa, és istenigazából sosem lett portalanítva. A processzor már igy is nagy hőfokon ment nekik (60°C) ígyhát ideje volt kitakarítani a hűtőt, mivel néha már ujraindult a gép.
Óvatosan lecsavaroztam a procihűtőt, kifujjtam kompresszorral. Mikor visszatettem azt tapasztaltam hogy bekapcsolás után 5mpvel kikapcsol mintha áramtalanítva lett vna. Megnéztem hogy jól visszacsavaroztam-e, kiderült hogy nem. Ezekután ütközésig csavaroztam.
Így már bírta kb 1 percig.
Miután már a hajamat kitéptem a idegeskedéstől megnéztem a hőfokot. Indulás után egyből 55 fokos volt a proci, (pedig a hűtő már teljesen jól rá volt csavarozva) és 10mp-ként növekedett.
Kérdés:
Lehetséges hogy a takarításnál leszedtem azt a minimális hővezetőpasztát és emiatt nőtt meg a hőfok, ami a kikapcsolás oka? Megoldj a problémámat egy ujrapasztázás? Vagy esetleg tönkretettem vmit?Válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- PlayStation 5
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest