Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
Szerinte meg nyisd ki a User's Manual-t, azert adjak. Nem tudom mibol gondoltad, hogy fejbol szo, inkabb karakter szerinti pontosaggal irja, hogy a Te alaplapod BIOS-aban ez a sor hogyan szerepel,...

A b+-t meg hagyd meg otthon a kutyusnak, vagy akinek gondolod.
hobizoli -
Sanya
nagyúr
veszel egy kalapácsot, és fejbebaszod magad vele. ha ennyire lama looser vagy, elég neked az 1100Mhz, főleg celeronból
amúgy ha tudnál picit angolul, akkor tudnád, hogy hol van
végülis minden bios különbözik egy kicsit, tehát fixre senki nem fogja megtalálni helyetted, mert pl az én alaplapomban más beállítások vannak
ha ilyen szépen beszélsz, vidd be egy számítástechnikai üzletbe, ahol 2000 forintért beállítják..
itt senki sem fogja helyetted bepötyögni
menj el
ez nem az a fórum. -
parandroid
félisten
honnan a frászból tudnám fejből a te biosod felépítését? nem mintha nem tudnám megnézni az asus honlapján, ahol letölthető az alaplaphoz kapott kiskönyv pdf formátumban, de neked ott van az alaplap dobozában. kinyit, átnéz, megért.
amire szükség volt ahhoz, hogy meg lehessen csinálni, azt az infót megkaptad, ha ennyiből nem tudod, akkor inkább tényleg neki se állj, mielőtt elállítasz valamit, amit nem kéne. akkor inkább szervízbe vele.
amúgy nagyon szívesen, máskor is. kis tahó okostojás.
arpi6k: én kérlek meg rá. ennek a gyöngyszemnek fent kéne maradnia.
p
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest