- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Az nem bíztos,hogy táp miatt van,de ha egy jó videókártya van benne,akkor sürgösen vegyél legalább egy 400-430 wattosat,mert egy 3 gigás HT-és procinak és egy jó karinak kell ám szufla,de böven. Full játékon ez a kettö simán megehet 200 wattot akár.
A két proci miatt ne lepödj meg.A te procid valszeg Hypertreading-es, ez olyan mintha a memóriád,amikor dual channeles. Csak itt egy picit más. A lényege az,hogy a procid egyszerre két szálon tud dolgozni és ezt a gépek úgy fogják fel,mintha két procid lenne.
Amúgy engedélyezve van a bioszodban a hyperteading? Mert hallottam olyat,hogy egy proci úgy került ki a piacra,a barátom kezébe,hogy akkor hypertreadingon akart üzemelni,amikor az nem volt engedélyezve. És ezért neki is összeakadt a gépe sokszor.
Nézd meg a bioszopdban a procinál,hogy enabled vagy disabled.
Egyenlöre én ennyit tudtam álmos fejemböl kiverni
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest