- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Az nem bíztos,hogy táp miatt van,de ha egy jó videókártya van benne,akkor sürgösen vegyél legalább egy 400-430 wattosat,mert egy 3 gigás HT-és procinak és egy jó karinak kell ám szufla,de böven. Full játékon ez a kettö simán megehet 200 wattot akár.
A két proci miatt ne lepödj meg.A te procid valszeg Hypertreading-es, ez olyan mintha a memóriád,amikor dual channeles. Csak itt egy picit más. A lényege az,hogy a procid egyszerre két szálon tud dolgozni és ezt a gépek úgy fogják fel,mintha két procid lenne.
Amúgy engedélyezve van a bioszodban a hyperteading? Mert hallottam olyat,hogy egy proci úgy került ki a piacra,a barátom kezébe,hogy akkor hypertreadingon akart üzemelni,amikor az nem volt engedélyezve. És ezért neki is összeakadt a gépe sokszor.
Nézd meg a bioszopdban a procinál,hogy enabled vagy disabled.
Egyenlöre én ennyit tudtam álmos fejemböl kiverni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest