Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Az nem bíztos,hogy táp miatt van,de ha egy jó videókártya van benne,akkor sürgösen vegyél legalább egy 400-430 wattosat,mert egy 3 gigás HT-és procinak és egy jó karinak kell ám szufla,de böven. Full játékon ez a kettö simán megehet 200 wattot akár.
A két proci miatt ne lepödj meg.A te procid valszeg Hypertreading-es, ez olyan mintha a memóriád,amikor dual channeles. Csak itt egy picit más. A lényege az,hogy a procid egyszerre két szálon tud dolgozni és ezt a gépek úgy fogják fel,mintha két procid lenne.
Amúgy engedélyezve van a bioszodban a hyperteading? Mert hallottam olyat,hogy egy proci úgy került ki a piacra,a barátom kezébe,hogy akkor hypertreadingon akart üzemelni,amikor az nem volt engedélyezve. És ezért neki is összeakadt a gépe sokszor.
Nézd meg a bioszopdban a procinál,hogy enabled vagy disabled.
Egyenlöre én ennyit tudtam álmos fejemböl kiverni
Új hozzászólás Aktív témák
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Diablo IV
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest