- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
A fülhallgatót hasonló agybadugós(a volt walkman mobil) Sony-val hasonlítva (winamp-al--sajnos nem pro ezért nem tudok rá magasat és mélyet adni,ezeket mindig odacsavarom)--a mély az gyengébb,a magas hasonló,persze ha a telót hasonlítanám a régi W300as sony-m hoz-az 10es ez max 6os.Képet ugye raktam fel,a mozdony azért nem annyira tragédia,de a háttér,előtér(fű a mozdony előtt)az szerintem is gyenge--de nálam ezeket extra dolognak tartom,ha hirtelen kell arra jó,jobb képre meg az erre a célra gyártott fényképezőt használom.Kérdezném tőled hogy a közelség érzékelő megfelelően működik?--mert ha ha telefonálás után kinyomnám nálam nagyon lassú a képvissza adás--10ből 1szer talán jó.Pedig ha felhívok valami ingyenest és kitakargatom az érzékelőt hogy jó lássam ,akkor nincs gond vele.köszi
-
moli.hu
őstag
a háttérbe tett appokat elaltatja és gyorsan lekilleli nálam, ez pl. torrent kliensnél nem tudom mennyire jó dolog
ha a torrentkliens service (szolgaltatas)kent fut, akkor nem killezi. Az allando futast igenylo appok, mint peldaul a chatkliensek normalis esetben servicekent futnak.
-
Cartmenn
aktív tag
Nekem 4505öm van de a hardver ugyan az
1800as akksi)3 napot kibír ha csak telefonálásra használom(persze nem napi sok óra) Teló memória szabadon több mint 1.5 Gb--még mindig van 660megám(van még belső memória ez is a 4Gb-ból van--ebből van még vagy 250Mb)azt hogy telepítéskor a teló mit hova telepít és miért azt nem tudom,de szándékozok bele venni kártyát.Ram felesleg az 512-ből nálam kb.150Mb-van nekem még akadást nem okozott(ram felszabadítást azért működtetek)A Minion rush,Temple run simán futnak,nagyobb terjedelmű játék nincs rajta.Ha a másik számodon hívnak és fontos is majd visszahívnak,engem sose érdekelt hogy az is elérhető legyen ha a másikon beszélek,mert akkor most a másikat lerázom vagy tartsa,ide oda ugráljak ha mindkettő esetleg fontos?És a külső led nekem nagyon hiányzik nem tudom a 4322ben van-e---benne volt az is a tarsolyban,a 4505melett a nagyobb akksi és nagyobb kijelző(majdnem akkora teló méret mellett)döntött
-
moli.hu
őstag
A terhelhetőségéről valamit tudsz esetleg mondani? A prociba bízom, a RAM meg a belső memória az ami aggaszt :/
az a baj, hogy en ezek utan rossz informacioforras vagyok, mert en valoszinu soha tobbet nem veszek magyarorszagon kisebb eletronikai eszkozt. Az 512mb ram nekem fel ev androidozas utan mar keves lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest