- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerdeznek
csendes tag
Kicsit utána néztem ennek a fogyasztásnak. Sok dolgot nem kaptam : egy wikipédiás oldalon láttam hogy az IPS kijelzo jobban fogyaszt a TFT panelnél mert 2x annyi tranzisztor kell a müködéséhez. Nem tudom ez mennyiben igaz. Most megint elbizonytalanodtam kicsit , de azt hiszem nekem igyis jobban megéri az első szérias ultra duo. Amugy ugyan az az áruk . Alszok egyet rá
. Majd holnap rendelek
ITT az oldal : http://wiki.mobileread.com/wiki/LCD -
kerdeznek
csendes tag
válasz
Schanyee #534 üzenetére
Az Ultra Duo-ban is Rockschip 3066 van mint a 2 Pro Duo-ban (1.6 ghz dual core és Mali 400 Mp4) ahogy én tudom. Meg az Ultra Duo-val adnak kinyithato tokot ami azért jobban tetszik nekem . Azt hiszem nekem jobb lenne az Ultra Duo az akksija miatt (6000 mah) is. Köszi a véleményt . Még gondolkodom
-
kerdeznek
csendes tag
Hello.
Tablet vásárláson gondolkodom és a véleményeiteket szeretném kérni. Jelenleg a Prestigio Multipad 8.0 Ultra Duo (p5880d) tabletet néztem ki magamnak , de nem szeretnék elhamarkodottan választani. Kérdéseim: Micro USB-n keresztül lehet tölteni? Játékok akadnak rajta ?(GTA 3 , Vice City stb.- hasonlok)Akkuja meddig birja teljes terhelésen?(mondjuk 3Ds játéknál) Sokan mondják hogy a képernyő betekintési szöge elég gyenge. Tényleg annyira rossz? Ha van valami széria hiba vagy pozitivum azt is irhattok. Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest