- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
Nekem tetszik, és jól is működik ez a program, plusz van pár más egyéb dolog is benne, ami egész jópofa és hasznos. Egy próbát szerintem megér.
Igen a plusz SD kártyát "korlátozottan" látja, főleg csak fájlok tárolására jó és csak fájlkezelőből érhető el. Még azt sem tudtam beállítani, hogy a fényképeket pl. oda mentse. De ez legyen a legnagyobb baja.
Eddig nem vettem észre, hogy a "beépített SD kártyáról" törölt dolgok gondot okoztak volna.
(Ami esetleg kellhet a törölt dolgok közül, az letölthető utólag a netről, a nagy része azoknak a programoknak amúgy felesleges volt nekem is
)
Egy érdekesség, hiába teszem fel a töltőre, az csak max 99%-ig tölti. Mikor leveszem egy idő után már 100%-ot mutat ugyan, de tölteni nem tölti 100%-ig
(Laptopról USB kábelen meg nem tölt, csak a hozzáadott töltővel.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)