Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
Nekem tetszik, és jól is működik ez a program, plusz van pár más egyéb dolog is benne, ami egész jópofa és hasznos. Egy próbát szerintem megér.
Igen a plusz SD kártyát "korlátozottan" látja, főleg csak fájlok tárolására jó és csak fájlkezelőből érhető el. Még azt sem tudtam beállítani, hogy a fényképeket pl. oda mentse. De ez legyen a legnagyobb baja.
Eddig nem vettem észre, hogy a "beépített SD kártyáról" törölt dolgok gondot okoztak volna.
(Ami esetleg kellhet a törölt dolgok közül, az letölthető utólag a netről, a nagy része azoknak a programoknak amúgy felesleges volt nekem is)
Egy érdekesség, hiába teszem fel a töltőre, az csak max 99%-ig tölti. Mikor leveszem egy idő után már 100%-ot mutat ugyan, de tölteni nem tölti 100%-ig(Laptopról USB kábelen meg nem tölt, csak a hozzáadott töltővel.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest