- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- uleFone Power
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trancer
csendes tag
Sziasztok,
Vettem én is egy ilyen gépet, csak én a 3G-s modellt.
Belefutottam én is ebbe a hang dologba, hogy AVI (Divx, xvid) filmeknél halkan szól.
Feltettem ezt az equalizer appot, de nincs érezhető javulás.
Youtube-nál fel tudom rendesen hangosítani a videót, de filmeknél nem.
Hogyan lehet ezen segíteni?Ráadásul ma reggel vettem észre, hogy a kijelzőn van egy vízszintes csík, ami csak a sötétebb színeknél látszódik. Olyan nagyon nem zavaró, de azért mégis...

Még egy apró észrevétel a géppel kapcsolatban, hogy a SIM kártyát tartó műanyag nem valami erős darab, szinte papír vékony, könnyen el lehet törni ha nem óvatos az ember.
Más problémát nem tapasztaltam a géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest