Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Harmadik opció plazma TV-hez fontos, egyébként nem feltétlenül. Ha nem jelölöm be, akkor is megáll, de visszalép az első filmkockára.
Ez viszont igen kellemetlen, ha az ember elalszik és az első filmkocka véletlenül valami fényes ábra, ami a kijelzőnek egyáltalán nem tesz jót.
Ha bejelölöm az opciót, akkor ki is írja, hogy Close File, majd beadja a PotPlayer logót. Plazmásoknak az sem jó, de azt már csak le kell cserélni egy fekete képre, így sötét képernyő marad csak. (Amellett nekem úgy van konfigurálva a gép, hogy 15 perc múlva leáll, a TV-t is kikapcsolja, egy relével.)
Ha nincs elalvás, akkor Play/Pause indítja ugyanazt a fájlt.
TV-re nagyon jó egyébként a lejátszó navigátora, amit jobbklikkel vagy billentyűparanccsal, távszabályzóval is elő lehet hozni:
Például a Kedvencek közé automatikusan menti a lejátszott fájlokat, amit én csak arra szoktam használni, hogy sorrendben vissza tudok lépni korábban nézett videókra, így nem kell keresgélni, hogy mit és hol néztem. Vagy épp min aludtam el előző este.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Parfüm topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest