Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Harmadik opció plazma TV-hez fontos, egyébként nem feltétlenül. Ha nem jelölöm be, akkor is megáll, de visszalép az első filmkockára.
Ez viszont igen kellemetlen, ha az ember elalszik és az első filmkocka véletlenül valami fényes ábra, ami a kijelzőnek egyáltalán nem tesz jót.
Ha bejelölöm az opciót, akkor ki is írja, hogy Close File, majd beadja a PotPlayer logót. Plazmásoknak az sem jó, de azt már csak le kell cserélni egy fekete képre, így sötét képernyő marad csak. (Amellett nekem úgy van konfigurálva a gép, hogy 15 perc múlva leáll, a TV-t is kikapcsolja, egy relével.)
Ha nincs elalvás, akkor Play/Pause indítja ugyanazt a fájlt.
TV-re nagyon jó egyébként a lejátszó navigátora, amit jobbklikkel vagy billentyűparanccsal, távszabályzóval is elő lehet hozni:
Például a Kedvencek közé automatikusan menti a lejátszott fájlokat, amit én csak arra szoktam használni, hogy sorrendben vissza tudok lépni korábban nézett videókra, így nem kell keresgélni, hogy mit és hol néztem. Vagy épp min aludtam el előző este.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Elden Ring
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest