Hirdetés
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Harmadik opció plazma TV-hez fontos, egyébként nem feltétlenül. Ha nem jelölöm be, akkor is megáll, de visszalép az első filmkockára.
Ez viszont igen kellemetlen, ha az ember elalszik és az első filmkocka véletlenül valami fényes ábra, ami a kijelzőnek egyáltalán nem tesz jót.
Ha bejelölöm az opciót, akkor ki is írja, hogy Close File, majd beadja a PotPlayer logót. Plazmásoknak az sem jó, de azt már csak le kell cserélni egy fekete képre, így sötét képernyő marad csak. (Amellett nekem úgy van konfigurálva a gép, hogy 15 perc múlva leáll, a TV-t is kikapcsolja, egy relével.)
Ha nincs elalvás, akkor Play/Pause indítja ugyanazt a fájlt.
TV-re nagyon jó egyébként a lejátszó navigátora, amit jobbklikkel vagy billentyűparanccsal, távszabályzóval is elő lehet hozni:
Például a Kedvencek közé automatikusan menti a lejátszott fájlokat, amit én csak arra szoktam használni, hogy sorrendben vissza tudok lépni korábban nézett videókra, így nem kell keresgélni, hogy mit és hol néztem. Vagy épp min aludtam el előző este.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest