- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Eljött a porszívóváltás ideje. Jelenleg egy Jimmy jv85 van, másfél éves, de a középső csöve már eltörött, ezért csak a motoros fejjel tudjuk használni, így persze kényelmetlen. Nem mondom, hogy nincs létjogosultsága, de nem győzött meg a technika, ezért visszatérünk a jól bevált hagyományos, vezetékes, porzsákos gépekre. Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy ezek közül van-e ajánlott gép, 30 eFt-ig (nagyon max +10e)? Vegyesen szőnyeg és padló van, némi kiegészítő jól jön (szűkítő, stb), illetve, mivel emeletes házban lakunk, nem hátrány a könnyű hordozhatóság sem.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
Flowtation
őstag
válasz
ribarszki #276 üzenetére
Szia!
Ezeknél a xiaomiknál típushiba a fogaskerék mögé tekeredő haj? Nekem egy jimmy jv85 van, amivel tökéletesen meg vagyok elégedve. Viszont egy alkalommal volt ilyen problémám, annyira, hogy szerintem a súrlódástól megolvad a műanyag kerék. Szétszedtem, kiszedtem a koszt, most jó, de minden indításnál van egy elég erős hangja, mintha darálna.Pedig levakartam, csiszoltam a kereket, meg a mellette lévő ház részt is.
Amúgy banggood-os vásárlás, alkatrésznek ilyen esetben hol lehet utána nézni, azt tudja valaki?
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Csatlakoznék a topichoz és hogy ne érdemtelenül, hamarosan hozok egy JIMMY JV85 tesztet is.
Remélem elfér itt az alsóbb kategória is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest