- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzikraHuszár
csendes tag
válasz
Graphics #564 üzenetére
A 8GB elég, csak bezárja a háttérfolyamatokat a Xiaomi.
Tervezem cserélni az X5 5G Pro-mat, mert a sportrögzítő appomat, mióta a MIUI-t leváltották, folyamatosan bezárja. Kikapcsolt akku kímélés, beállítottam, hogy ne zárja be, fejlesztői üzemmódban is kiöltem belőle az ide vonatkozó optimalizációkat, ma is kinyírta fotózás közben.
Váltanék X7 prora, de ott is panaszkodnak, hogy a 8GB-os verzió nem igen tart memóriában semmit, ami nincs elől. Hurrá. 12 GB-os verziónál nem hozzák fel ezt a problémát.
Pixelekkel is barátkoznék (hátha más vonalon nem ilyen trehányak szoftver oldalon), de kell a 2 fizikai SIM, szóval felejtős vagy megvárom, míg a Netfone valahogy meglépi az eSIM-et (tavaly nyárra volt ígérve, hát... nem), nézem még a Honor 200 pro-t, a Xiaomi 14T Pro is még versenyben, de nézegetem az F szériás Poco-kat most, volt-e ilyen bajuk.
Tetszik ez az F6, de lehet, hogy még mérgelődöm az még X5-öm mellett (xiaomi.eu ROM-mal is csinálja a fesztivált, a MIUI-s pedig a WiFi kapcsolattal kínlódik a stabil háttérfolyamatokért cserébe) és megvárom, míg lesz F7.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megint ár-érték bajnokot avathatunk a Xiaomi Poco szériájában vagy idén nyáron félrecsúszik valami?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Óra topik
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest